Om oss

Vi på City Konferenscenter är mycket måna om att hålla en bra service och vi gör allt vi kan för att uppfylla våra kunders önskemål. Vi ordnar det mesta själva vilket gör att vi får närhet till våra kunder.

OM OSS

Vår servicekänsla, många års konferenserfarenhet, bra prisbild på lokaler och förtäring samt vår lyhördhet för kundernas önskemål har gjort vår anläggning mycket populär! Ännu en anledning till att anlita City Konferenscenter är vårt centrala läge i Örebros norra city, ett stenkast från resecentrum.

Våra kunder är statliga– och kommunala verksamheter, privata företag, organisationer, föreningar, politiska partier och privata personer som hyr konferenslokaler, festlokaler eller våra lokaler för andra evenemang.

Vi på City Konferenscenter är mycket måna om att hålla en bra service och vi gör allt vi kan för att uppfylla våra kunders önskemål. Vi ordnar det mesta själva vilket gör att vi får närhet till våra kunder och vi sköter själva all administration, marknadsföring, bokföring, inköp, bokningar, matbeställning, tekniksupport och evenemangsplanering. Det gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser men också att vi alltid finns till hands för våra kunder.